Acronis -

Nabídka kompletní obnovy Sonicwall CDP bude powered by Acronis

logo Sonicwall

NABÍDKA KOMPLETNÍ OBNOVY SONICWALL CDP BUDE POWERED BY ACRONIS - Acronis True Image bude přeinstalován v produktech nepřetržité ochrany dat SonicWALL

Burlington, Massachusetts, USA - 21. března 2006 - Společnost Acronis, Inc. (www.acronis.com), přední technologický dodavatel softwarových řešení pro správu ukládání dat, oznámila, že podepsala se společností SonicWALL, Inc. (NASDAQ:SNWL) OEM smlouvu o poskytování software Acronis True Image spolu s nedávno oznámenou řadou řešení Nepřetržité ochrany dat (Continuous Data Protection - CDP) SonicWALL. Acronis True Image bude primární součástí řešení kompletní obnovy/lokální archivace SonicWALL pro servery a pracovní stanice.

SonicWALL CDP poskytuje ochranu pro data uložená na serverech, stolních a přenosných počítačích, přičemž nabízí jednoduché a efektivní bezpečné zálohování, které není tak složité a neefektivní jako zálohování na pásku, a snadnou obnovu dat v případě havárií. Řešení se vyznačuje bezpečnou automatickou ochranou dat zálohováním z disku na disk, buď lokálně, nebo mimo lokalitu, okamžitou obnovu a centrální nebo vzdálené administrativní funkce. Funkce kompletní obnovy je nejnovějším vylepšením řešení SonicWALL CDP, které bylo uvedeno letos v únoru  poté, co společnost v listopadu 2005 převzala firmu Lasso Logic, vývojáře produktu Lasso CDP.

„SonicWall CDP s kompletní obnovou je významným vylepšením již tak vynikajícího produktu, a koncoví uživatelé jsou z této dodatečné funkce velmi nadšení," uvedl Thomas Tay ze společnosti Hawaii Multimedia Corporation, distributora produktů SonicWALL. „Toto vylepšení jistě zlepší celkovou efektivnost a spolehlivost ochrany dat a jejich obnovy."

„Acronis True Image představuje pro naši nabídku CDP přirozenou doplňkovou technologii," řekl Steve Goodman, viceprezident SonicWALL obchodní skupiny CDP. „Jeho příkladné funkce kompletní obnovy poskytují vylepšení světové úrovně pro každý plán zálohování a obnovy kritických systémů. Uživatelé žádají řešení, která jim dovolí snížit provozní náklady, snížit riziko a zvýšit spolehlivost. Spojením technologií vzniká pro naše zákazníky ještě přesvědčivější nabídka," pokračoval Goodman.

„SonicWALL CDP a řešení kompletní obnovy/lokální archivace poskytuje uživatelům výjimečné řešení pro kontinuitu podnikatelských činností a Acronis True Image uživatelům umožní splnit Vaše cíle obnovy," řekl Luis Andrade, ředitel OEM prodeje a rozvoje nových obchodních případů ve společnosti Acronis. „Řešení SonicWALL a Acronis uživatelům nejen umožní provádět úplnou kompletní obnovu, Acronis uživatelům také umožňuje zvolit si obnovu podle zadaného časového okamžiku pomocí kombinace úplných, inkrementálních a rozdílových záložních diskových obrazů. Tato kombinace hardware/software se jistě stane nezbytným řešením pro servery a pracovní stanice.

„Acronis je také hrdý na to, že může oznámit, že toto bude první hardwarová nabídka podnikové třídy, který ponese nové logo Powered by Acronis True Image (Vybavený softwarem Acronis True Image)," dodal. „Software Acronis je předinstalován a přibalován k hardwarovým produktům mnoha prodejců, ale tento případ je první, kdy hardwarové zařízení ponese logo na každé obrazovce.