Acronis -

Acronis doplňuje do řad Acronis Disk Director podporu pro 64-bitové Windows

Disk Director

ACRONIS DOPLŇUJE DO ŘAD ACRONIS DISK DIRECTOR PODPORU PRO 64-BITOVÉ WINDOWS

18.dubna 2006, Burlington, Massachusetts, USA - Společnost Acronis, Inc. (www.acronis.com), vedoucí dodavatel technologií v oblasti softwaru pro správu ukládání dat, oznámila, že byla právě zahájena expedice nejnovější aktualizace software Acronis Disk Director Server a Acronis Disk Director Suite. Nejnovější verze je obohacena o podporu pro 64-bitová Windows, která začal Microsoft dodávat vloni.

„Doplnění podpory pro 64-bitová Windows je neocenitelné pro podnikové uživatele, kteří vyžadují, aby všechny nové aplikace podporovaly 64-bitová Windows," prohlásil Max Tsypliaev, prezident společnosti Acronis. „Trend k 64-bitovým systémům, který se v oboru projevuje, si žádá 64-bitové aplikace, a Acronis je dodává."

„Acronis Disk Director Server je přirozeným doplňkem podnikových produktů Acronis True Image oznámených minulý měsíc," dodal. „Nejenom že teď dovedeme systémy na bázi 64-bitových Windows zálohovat a obnovovat, ale dovedeme též provádět takové úkony pro správu disků, jako jsou přidání nebo odstranění diskových oddílů, změna jejich velikosti, či obnovení ztracených nebo omylem odstraněných diskových oddílů."

„Prodej systémů používajících 64-bitové procesory závratně roste," dodal Stephen Lawton, marketingový ředitel společnosti Acronis. „Hráči a jiní spotřebitelé, kteří požadují špičkovou technologii, se chopili 64-bitových čipů od AMD a Intelu. Někteří podnikoví uživatelé nabádají svá oddělení IT k získání odolnosti proti budoucím změnám tím, že požadují, aby všechny nové aplikace podporovaly 64-bitová Windows. Není sporu, že 64-bitová technologie představuje budoucnost, a Acronis proto již dnes dodává 64-bitová řešení."

Uživatelé, kteří mají registrovanou aktuální verzi příslušného software, mohou na verzi se 64-bitovou podporou přejít bezplatně. Nové buildy programu jsou připraveny ke stažení.

Acronis Disk Director Server a Acronis Disk Director Suite se v současné době expedují.

O společnosti Acronis

Acronis nabízí řešení pro správu ukládání dat, která jsou technicky pokročilá pro kritické aplikace, ale snadno se používají. Společnost dodává produkty pro obnovu po haváriích, zálohování a obnovu, práci s diskovými oddíly (partition), migraci dat a jiné produkty pro správu ukládání dat pro podniky, organizace a individuální spotřebitele. Acronis jako globální společnost má kanceláře ve Spojených státech, v Evropě a v Asii a své produkty prodává jak přímo, tak prostřednictvím distributorů a maloobchodních prodejen. Výhradním distributorem produktů Acronis, Inc. pro českou republiku a Slovensko je společnost Zebra systems, s.r.o.