Acronis -

Acronis a Kanguru Solutions podepsaly OEM smlouvu

logo acronis     ACRONIS A KANGURU SOLUTIONS PODEPSALY OEM SMLOUVU NA ACRONIS MIGRATE EASY

13. června 2005, South San Francisco, Kalifornie, USA - Společnost Acronis, Inc. (www.acronis.com), přední technologická společnost v oboru software pro správu ukládání dat, oznámila, že Kanguru Solutions, divize společnosti Interactive Media Corporation, podepsala OEM smlouvu, že bude bundlovat Acronis Migrate Easy 7.0 jako součást své sady Kanguru PC Clone Kit.

Sada je hardwarovým a softwarovým řešením zálohování, které uživateli umožňuje vytvořit přesnou kopii pevného disku. Obsahuje 3,5-palcový pevný disk o velikosti od 80GB do 250GB, adaptér USB 2.0-to-IDE, a software Acronis Migrate Easy. Acronis Migrate Easy 7.0 uživatelům umožňuje snadno a rychle instalovat nový pevný disk jako další místo pro ukládání dat, nebo jako bootovatelný disk - migrace všech dat, operačních systémů, programů a všeho ostatního se provede automaticky.

„Pro naši sadu PC Clone Kit jsme si vybrali Acronis Migrate Easy, protože cílem Kanguru Solutions je poskytovat svým uživatelům nejpokročilejší technologie, které mohou snadno používat," řekl Nate Cote, viceprezident pro řízení produktů společnosti Kanguru Solutions. „Potřebovali jsme produkt, který by nám mohl pomoci rychle ho dostat na trh a přitom udržet náklady na přijatelné úrovni, a tak poskytnout naší zákaznické obci výborný produkt za přitažlivou cenu.  Acronis tyto naše požadavky splnil a překonal."

„Acronis se věnuje tomu, aby poskytoval svým OEM zákazníkům řešení, u kterých je prověřeno, že překračují jejich technologické požadavky při nákladech, které jim zajišťují solidní návratnost jejich investice," uvedl Max Tsypliaev, výkonný ředitel společnosti Acronis. „Naše technologie usnadňuje integraci našeho software s hardwarovým řešením Kanguru. Snadnost používání našeho produktu také pomáhá udržet náklady společnosti Kanguru na podporu na nízké úrovni."

„Acronis nabízí OEM výrobcům hardwaru výkonný software, který doplňuje jejich nabídku hardware tak, že svým zákazníkům mohou nabízet kompletní produktové řešení," uvedl Luis Andrade, ředitel pro OEM a rozvoj nových obchodů společnosti Acronis. „Smlouva společnosti Acronis s Kanguru Solutions potvrzuje jak světovou úroveň našich softwarových řešení, tak rostoucí uznání naší společnosti za partnera přidávajícího hodnotu díky inovativnímu pohledu na OEM dodavatele, kteří se snaží svůj produkt na přeplněném trhu odlišit."

Podmínky smlouvy nebyly zveřejněny.

O společnosti Kanguru Solutions

Kanguru Solutions, divize společnosti Interactive Media Corporation, vyrábí již více než deset let vysoce kvalitní a bezpečné přenosné počítačové periférie pro ukládání dat, které nabízejí zákazníkům bezpečné řešení zálohování. Interactive Media Corp. byla založena v Massachusetts v roce 1992. Více informací o Kanguru Solutions naleznete na jejich webové stránce na adrese www.kanguru.com.

O společnosti Acronis

Acronis nabízí výkonná softwarová řešení, která jsou technicky pokročilá pro kritické aplikace, ale snadno použitelná. Společnost nabízí produkty pro obnovu po haváriích, zálohování a obnovu, práci s diskovými oddíly (partition), správu zavádění (bootování), ochranu soukromí, migraci dat a jiné produkty pro správu ukládání dat pro podniky, organizace i jednotlivé uživatele bez ohledu na míru jejich znalostí. Společnost Acronis, Inc. je na českém a slovenském trhu výhradně zastupována společností Zebra systems, s.r.o.